• 09:00 - 18:00 Luni - Vineri
  • Bd. Iuliu Maniu, Piata Veteranilor, Nr. 78-92, Sector 6, Bucuresti
  • 0762.078.877

Despre noi

Echipa noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu servicii profesionale de spalatorie covoare, carpete si mochete, pentru persoane juridice si fizice. Obiectivul noastru este orientarea catre client si calitate.

In momentul in care intri intr-o incapere, probabil cel mai vizibil lucru este covorul din zona respectiva. Pentru un covor perfect, curat si aratos, echipa noastra va pune la dispozitie cele mai rapide, simple si eficiente servicii de curatatorie profesionala de covoare.

Echipa curatatoriei noastre de covoare utilizeaza echipamentele cele mai eficace si moderne, precum si produse si tehnici pentru curatarea in profunzime a covorului, mochetei, carpetelor, etc.

Este dovedit stiintific ca 75% din murdaria care exista intr-o camera se aduna in covor, care poate aduna praf, germeni sau chiar bacterii. Pentru ca nu ne dorim ca prin pasii nostri sa raspandim mizeria in toata casa, atunci cea mai sigura metoda este o curatare de specialitate.

Curatarea covorului este o componenta importanta, prioritara pentru sanatate si igiena de acasa/birou. De multe ori simpla curatare sau aspirare nu elimina in totalitate murdaria nedorita, din acest motiv e bine sa lasam specialistii sa indeparteze grijile noastre cu rapiditate si profesionalism.

Multumita experientei noastre, echipamentelor de inalta calitate si produselor de curatare folosite, eliminam nu doar petele de pe covor, dar asiguram si o dezinfectare si o curatare in profunzime, garantand rezultate remarcabile la costuri avantajoase, fara batai de cap, la un singur click distanta!