• 09:00 - 18:00 Luni - Vineri
  • Bd. Iuliu Maniu, Piata Veteranilor, Nr. 78-92, Sector 6, Bucuresti
  • 0762.078.877

Cum sa faci covorul sa para din nou ca nou

Sfaturi utile pentru un aspect ingrijit al covorului:

  1. Pregatirea camerei pentu aspirare. Ridicati toate obiectele care ar putea impiedica trecerea aspiratorului, jucarii, hartii sau alte obiecte. Nu uitati sa priviti si sub mobilier pentru a identifica obiectele mici precum monedele ce ar putea deteriora mecanismul de functionare al aspiratorului.
  2. Folositi un dispozitiv de fixare pentru duze, pentru a curata si zonele greu accesibile. Marginile covorului stocheaza adesea praful ce trebuie prima data colectat. Folositi miscari lente si ferme pentru a indeparta sigur toata mizeria.
  3. Aspirati atat vertical cat si orizontal. Mai intai aspirati intreg covorul mergand de la stanga la dreapta sau invers, iar pentru fibrele care sunt de obicei rasucite urmariti ambele directii, pentru ca fiecare parte a fibrelor din covor sa fie atinsa. Acest lucru poate fi util mai ales daca aveti animale de companie.
  4. Aspirati covorul cu regularitate. Regularitatea depinde de mai multi factori, de obicei se recomanda aspirarea cel putin o data pe saptamana, dar daca aveti animalute de companie atunci acest proces e necesar de trei ori pe saptamana, dar daca covorul prezinta semne de murdarie evidenta atunci procesul de aspirare este recomandat ori de cate ori este nevoie.