• 09:00 - 18:00 Luni - Vineri
  • Bd. Iuliu Maniu, Piata Veteranilor, Nr. 78-92, Sector 6, Bucuresti
  • 0762.078.877

Spalatorie covoare

Spalatorie covoare

Curatarea covoarelor aduce nenumarate beneficii pentru o locuinta. Covoarele proaspat curatate arata minunat, iar spalarea acestora prelungeste durata lor de viata si mentine igiena pe termen lung. La nivel microscopic, un covor atrage zilnic praf si mizerie, iar petele accidentale ii strica aspectul. Simpla aspirare, fie ea si regulata, nu asigura o curatare in profunzime, de aceea apelarea la servicii de specialitate este cea mai buna solutie in spalarea si curatarea covoarelor, mochetelor, carpetelor, etc.

Spalatorie profesionala de covoare

12 lei/m2 pentru covoarele aduse la punctul de lucru din bulevardul Iuliu Maniu 78-92 (in incinta Complexului Veteranilor) sau cel din Strada Moinesti Nr.2, Sector 6, Bucuresti

15 lei/m2 cu ridicare și livrare la domiciliu

In completarea tabelului de mai jos trebuie sa selectati tipul de covor pe care il detineti. Specialistii nostri vor avea grija sa trateze pe masura diferitele tipuri de covor. Asadar putem avea:

  • covor normal (covorul clasic, din fibre sintetice, polipropilena, poliester, etc)
  • covor shaggy (cunoscut si sub numele de covor cu fir lung, buclat, cu aspect latos)

Echipa noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu servicii profesionale de spalatorie covoare, carpete si mochete, pentru persoane juridice si fizice. Obiectivul noastru este orientarea catre client si calitate.

Alegand echipa noastra, covoarele dumneavoastra sunt in siguranta! Preturile sunt avantajoase, serviciile de curatare sunt profesioniste!

Lungime (cm) Latime (cm) Tip covor Pret covor
Covor 1  60
Covor 2 
Covor 3 
Pret total: 75 RON
0762.078.877
09:00 - 18:00 Luni - Vineri