Noutati

 


7 sfaturi de la profesionisti pentru curatarea petelor de pe covor.


In ciuda eforturilor noastre de a evita murdarirea unui covor, mai mult ca sigur acesta va deveni la un moment dat victima unor picaturi, scurgeri, mici accidente. Pentru a face fata acestor probleme venim in intampinarea dumneavoastra cu un ghid scurt de solutii oferite de specialisti:

1. Stergeti usor, nu frecati – petele se pot mari prin frecarea, deoarece particulele de murdarire se sparg si se imprastie.

2. Folositi cu incredere otetul – diluat in parte egala de apa, prin pulverizare, otetul poate indeparta petele de bere, vin sau cafea cu usurinta.

3. Clatiti mereu cu apa calda – este important ca dupa curatarea unei pete, sa eliminam excesul de detergent folosit.

4. Periati covorul in sensul si directia fibrelor – fibrele unui covor rezista mai mult daca nu sunt periate contrat asezarii lor.

5. Folositi un prosop pentru a absorbi umezeala de pe covor – puteti lasa un prosop chiar si o zi pentru a absorbi pana si ultima picatura de lichid de pe covor.

6. Pentru a scoate guma de pe covor folositi cuburile de gheata – odata racita si inghetata, guma de mestecat se poate lua cu usurinta de pe covor.

7. Pentru eliminarea grasimii folositi detergent de vase – produsele de curatare din detergentul de vase ajuta la indepartarea grasimii inclusiv de pe suprafetele textile.